Kombi prevoz Bosna i Hercegovina

kombi prevoz

Safe & Easy s.p. pruža uslugu kombi prevoza robe u Bosni i Hercegovini  povoljno i u najkraćem mogućem roku i upravo je efikasnost izdvaja od drugih kompanija u zemlji.

Najveći dio naše ponude odnosi se na kombi prevoz robe. Tokom dugogodišnjeg rada u oblasti kombi prevoza robe, ostvarili smo uspješnu saradnju sa mnogim preduzetnicima, malim, srednjim preduzecima i kompanijama. Za njih vršimo kombi transport svih vrsta roba ( paletirana roba, oprema, viseća konfekcija, mašine i sl. ). Mi možemo da prevezemo kombijem robu do 1500 kg težine, pet euro paleta, 15 m3 zapremine. Pravna lica sa kojima imamo stalnu saradnju u oblasti kombi prevoza ostvaruju kod nas posebne pogodnosti i popuste. Naš cilj je da izgradimo pertnerski odnos tako sto ćemo ponuditi pouzdana i ekonomična rešenja prevoza prilagođena zahtjevima klijenata. Višegodišnjim radom smo shvatili koliko je važno da vaša roba uvijek bude u pravo vrijeme na pravom mjestu. Iz tog razloga nastojimo da obezbjedimo što brži odziv na vaš zahtjev za kombi prevozom, uz visok stepen kvaliteta naše usluge i sigurnosti prevoza vaše robe, opreme i sl. Naše usluge kombi prevoza pravna lica koriste kako za prevoz – transport robe u Bosni i Hercegovini tako i za prevoz robe u inostranstvu. Uglavnom se to odnosi na zemlje regiona:Srbija CrnaGora, Slovenija, Hrvatska, Makedonija…Ukoliko postoji potreba za špediterskim uslugama možemo Vam ponuditi i kontakte naših partnera iz te oblasti sa kojima sarađujemo. Naša kombi vozila posjeduju svu opremu koja je potrebna za kvalitetan i siguran prevoz robe…nosivosti, marke Fiat Ducato

 

ObaVljamo najpovoljniji prevoz robe i nameštaja u Banja Luci i Bosni i Hercegovini.

Na svim relacijama, transport robe u Bosni i Hercegovini organizujemo po principu povratnih punih utovara, kao i po principu dotovara.

Svojim klijentima uvijek pružamo tačne i pravovremene informacije o transportu njihove robe.

Povjerenje dugogodišnjih partnera stekli smo kvalitetom usluga i pouzdanošću. Safe & Easy J.P.  svojim klijentima uz potpisivanje ugovora izdaje i garanciju da će posao izvršiti u skladu sa dogovorom.