Kombi selidbe Banja Luka

kombi prevoz

KOMBI PREVOZ I KOMBI SELIDBE BANJA LUKA

kombi prevoz bosna i hercegovina

Vršimo organizaciju kombi selidbi za sva fizička i pravna lica na teritoriji Banja Luke, Bosne i Hercegovine i inostranstva.
Selidbe kombijem se mogu organizovati na dva načina:
1.) Angažovanjem u dogovoreno vrijeme samog kombi vozila sa vozačem. Utovar i istovar Vaših stvari organizujete ili vršite sami. Vozač će Vam pomoći prilikom pakovanja stvari u samom kombi vozilu da ne bi došlo do oštećenja.
2.) Kombi prevoz -selidba od vrata do vrata, sto podrazumjeva organizaciju …

Po zahtjevu klijenata vršimo demontažu namještaja, pakovanje i zaštitu.
Cijena selidbe kombijem zavisi od više faktora kao što su spratnost, pristupačnost objektu, broj angažovanih radnika, veličina kombi vozila i sl.

Kombi selidbe su uglavnom manje selidbe gdje se mogu prevesti pojedini dijelovi namještaja, stvari, bele tehnike, upakovane kutije i sl. U kombi vozilo većeg gabarita moguće je upakovati stvari jednog manjeg stana. Kombi selidbe su praktičan i popularan način preseljenja stvari zato sto je znatno lakši utovar-istovar ( tovarni prostor je znatno niži nego kod kamiona ), lakše je prići objektu, cijena prevoza kombijem je znatno povoljnija…Da bi cijena selidbe kombijem bila što povoljnija potrebno je sve stvari na vrijeme pripremiti – sto manje zadržavanje kombi vozila, radnika, to je i povoljnija cijena kombi selidbe. Nas savjet je da, ukoliko želite da saznate tačnu cijenu vaše kombi selidbe, slobodno nas pozovete telefonom ili napišete jedan kratak email u kojem ćete navesti: relaciju selidbe, stvari koje se sele kombijem, spratnost, da li postoji lift, da li su potrebni radnici i sl. Odgovor sa tačnom cijenom selidbe kombijem stići će vrlo brzo…

JEFTINE KOMBI SELIDBE

Najmanji troškovi kombi selidbe su kada se angažuje samo kombi vozilo bez radnika za utovar i istovar stvari, pakovanje i sl. Utovar i istovar organizujete sami. Pored toga cijena kombi prevoza će biti još jeftinija ako stvari sa spratova spustite u nivo prizemlja prije samog dolaska kombi vozila. Sto je vrijeme zadržavanja kombi vozila prilikom utovara i istovara kraće to je i cijena selidbe jeftinija. Prema predhodnom dogovoru kombi vozilo će doći u tačno zakazano vrijeme na adresu utovara. Ako su stvari spuštene i spremne može se odmah krenuti sa utovarom.

KOMBI SELIDBE U BANJA LUCI

Selidbe u Banja Luci su vrlo praktičan i povoljan način preseljenja stvari i namještaja. Za razliku od većih teretnih vozila kao što su kamioni, kombi vozila lakše nalaze mjesto za parkiranje i lakše prilaze ulazu samog objekta iz kojeg se unose ili iznose stvari. Pored toga kombi vozila nemaju zabranu kretanja po gradu za razliku od kamiona. Kombi prevoz u Banja Luci je naročito efikasan kada su u pitanju manje selidbe, odnosno kada se prevoze pojedini komadi namještaja.

CJENOVNIK USLUGA KOMBI PREVOZA

Cijene usluga kombi prevoza su okvirne i informativnog karaktera.
Za međugradsku vožnju cijena se obračunava po pređenom kilometru u oba pravca.
Cijena kombi prevoza zavisi od više faktora: utrošenog vremena za utovar i istovar, vrste i količine robe…